Colofon

Samenstelling

Voor deze tentoonstelling is rijkelijk geput uit de Bijzondere Collecties van de Universitaire Bibliotheken Leiden en het Academisch Historisch Museum in Leiden. ‘Keuzes in oorlogstijd’ is samengesteld door de studentmedewerkers Márton Biró en Ilse La Brijn.

De samenstellers danken de familie Flu, voor de genereuze bruiklenen, en Nicky van de Beek voor haar informatie over het leven en werk van Herta Mohr.

Andere personen die de samenstellers dankbaar zijn voor het delen van hun kennis, expertise en tijd: Yra van Dijk, Mart van Duijn, Anton van der Lem, Koen Marijt, Corrie van Maris, Merijn van Nuland, Paul Smith, Sean van der Steen en Martijn Storms.

Het fragment uit de animatiefilm Van den vos Reynaerde is opgenomen met toestemming van Filmmuseum Eye in Amsterdam. De KNAW stemde in met het tonen van de brief aan Jan de Vries.

 

Universiteit Leiden heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden op het in deze tentoonstelling vertoonde materiaal te achterhalen. Zij die menen rechten te kunnen doen gelden, kunnen zich melden via het volgende e-mailadres: specialcollections@library.leidenuniv.nl.

Leiden University has made every effort to trace all copyright holders of the material shown in this exhibition. If nontheless you believe that your copyrights are not being respected, please send an email message to: specialcollections@library.leidenuniv.nl. 

 

Samenstelling: Ilse La Brijn en Márton Biró

Begeleiding: Tommy van Avermaete, Patrick Gouw en Jef Schaeps

Digitalisering: Eva van ’t Loo en Nico van Rooijen

Video's: Sean van der Steen

Realisatie webexpo: Rob Feenstra en Jef Schaeps

Technisch ontwerp: Artefacto (Londen)

© Universitaire Bibliotheken Leiden, 2020